Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > FIFA 13 Forum > FIFA 13 Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 17-07-2013, 06:34:PM   #1
SlimOntario2033
Senior Squad
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,190
SlimOntario2033 will become famous soon enoughSlimOntario2033 will become famous soon enough
First/Last Name ID

Hi Guys,
if i open a database there is a column with the name "lastnameid" and "firstnameid" and there are inserted codes.

where are the codes defined?
SlimOntario2033 is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2013, 08:39:PM   #2
bangus
Starting XI
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,405
bangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nice
Quote:
Originally Posted by SlimOntario2033 View Post
where are the codes defined?
Re-name a player using CM 13, then check the db using DBM 12 to view the two codes the player's name produces. Only way I know of.
bangus is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2013, 09:10:PM   #3
SlimOntario2033
Senior Squad
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,190
SlimOntario2033 will become famous soon enoughSlimOntario2033 will become famous soon enough
Shit.
My problem is,that i exported some teams from the creation centre.
now i have a list of "editedplayernames" in there are all players with id, first and last name.

but if i import this list to my database the names are not show.
and i dont like to re name over 1000players
SlimOntario2033 is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2013, 01:16:PM   #4
bangus
Starting XI
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,405
bangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nice
I don't understand what you want to do and what your issue is. If you explain again maybe I or someone can help.
bangus is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2013, 01:25:PM   #5
bangus
Starting XI
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,405
bangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nice
Re-reading, it sounds like you could maybe try editing the db tables instead of just replacing them with new tables. You would need to copy the info for the new players and add it to the table(s) already in your db.
bangus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





































All times are GMT +1. The time now is 06:05:AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.