Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > FIFA 12 Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 16 votes, 4.75 average. Display Modes
Old 20-10-2011, 12:32:PM   #40
chevynoir
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
chevynoir is on a distinguished road
Quote:

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost

127.0.0.1 ci-main.loginregistration.eadm.ea.com
127.0.0.1 motd.dm.origin.com
127.0.0.1 store.origin.com
127.0.0.1 drh.img.digitalriver.com
127.0.0.1 drh2.img.digitalriver.com
127.0.0.1 drh1.img.digitalriver.com
127.0.0.1 eaeacom.112.2o7.net
127.0.0.1 b.scorecardresearch.com
127.0.0.1 heartbeat.dm.origin.com
127.0.0.1 web.dm.origin.com
127.0.0.1 loginregistration.dm.origin.com
127.0.0.1 friends.dm.origin.com:443
127.0.0.1 avatar.dm.origin.com:443
127.0.0.1 ecommerce.dm.origin.com
is that how it's supposed to look after copy-pasting of the code? my fifa 12 still tried to access origin even though I have copied those lines. any other suggestions? or will this code not work with the original version of the game?
chevynoir is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2011, 12:43:PM   #41
parekh
Youth Team
 
parekh's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Mumbai
Posts: 311
parekh is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by chevynoir View Post
is that how it's supposed to look after copy-pasting of the code? my fifa 12 still tried to access origin even though I have copied those lines. any other suggestions? or will this code not work with the original version of the game?
i have too original game it worked
__________________
<<null>>
parekh is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2011, 12:56:PM   #42
chevynoir
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
chevynoir is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by parekh View Post
i have too original game it worked
any suggestions then? did I copy the codes correctly? thanks
chevynoir is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2011, 01:10:PM   #43
parekh
Youth Team
 
parekh's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Mumbai
Posts: 311
parekh is on a distinguished road
mine Like this
__________________
<<null>>
parekh is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2011, 04:44:PM   #44
Stahuuuu
Youth Team
 
Stahuuuu's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 108
Stahuuuu is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by JMich_Lomener View Post
Hello,

i can't find the file "Hosts" in the directory !! i'm under windows 7 32bit ... i have only the 4 files that Fredman told about ... how to make it appears ?

thanks a lot
+1 Please help.
__________________
Stahuuuu is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2011, 07:53:PM   #45
bangus
Starting XI
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,405
bangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nice
Quote:
Originally Posted by chevynoir View Post
any suggestions then? did I copy the codes correctly? thanks
Man, I tried every suggestion on this thread and none of them worked for me. So now I just shut off my internet connection before I start up Origin. It starts up, can't find any internet connection, and then let's me go straight into the game and play it offline, ha!
bangus is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2011, 05:49:PM   #46
Celtian
Reserve Team
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 820
Celtian is on a distinguished road
Me too. I'd like to play offline!

FIFA 12 is really terrible with this problems. I hate EA!
Celtian is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2011, 05:53:PM   #47
bangus
Starting XI
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,405
bangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nice
Quote:
Originally Posted by Celtian View Post
Me too. I'd like to play offline!

FIFA 12 is really terrible with this problems. I hate EA!
Turn off your internet connection, then start the game up and away you go -- offline FIFA 12, it's that easy.

Last edited by bangus; 24-10-2011 at 06:32:PM.
bangus is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2011, 05:48:PM   #48
BeNo
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
BeNo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bangus View Post
Turn off your internet connection, then start the game up and away you go -- offline FIFA 12, it's that easy.
Of course that would work but its not efficient at all
I am still waiting to see a fix or something to how do simpson`s trick posted on the first page because my CWindows\System32\drivers\etc doesn't have hosts file.

BeNo is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2011, 06:14:PM   #49
bangus
Starting XI
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,405
bangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nice
Quote:
Originally Posted by BeNo View Post
Of course that would work but its not efficient at all
I am still waiting to see a fix or something...
So let me get this straight... doing something about it NOW, and something as simple as switching off your internet -- which takes one click of a button -- isn't efficient according to you. But waiting around for some supposed fix and having to put up with the problem in the meantime, IS efficient somehow?

You totally lost me there bro, lol.
bangus is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2011, 09:56:AM   #50
BeNo
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
BeNo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bangus View Post
So let me get this straight... doing something about it NOW, and something as simple as switching off your internet -- which takes one click of a button -- isn't efficient according to you. But waiting around for some supposed fix and having to put up with the problem in the meantime, IS efficient somehow?

You totally lost me there bro, lol.
No i don't think that every time i open fifa12 i will have to disable my internet then wait until i come to the menu i go alt+tab to desktop and enable it again?
I don't want to cut all my internet works (yahoo,torrent,and other stuff ..) every time i open the game.Thats why,i would prefer waiting the 40 seconds more.

Despite this,thank you for your kind suggestion,bro.

Last edited by BeNo; 28-10-2011 at 02:03:AM. Reason: I always mistake between staff and stuff xD
BeNo is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2011, 02:31:PM   #51
simpson
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 93
simpson is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by BeNo View Post
Of course that would work but its not efficient at all
I am still waiting to see a fix or something to how do simpson`s trick posted on the first page because my CWindows\System32\drivers\etc doesn't have hosts file.
Hi are you sure the u dont have the hosts file.check that u have unticked the option "Hide protected operating system files" in folder options.

To those people who are using Win7 and still cant make it work , please ensure that u only have only single space between ip address and value.

Last edited by simpson; 27-10-2011 at 02:35:PM.
simpson is offline   Reply With Quote
Old 27-10-2011, 03:03:PM   #52
BeNo
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
BeNo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by simpson View Post
Hi are you sure the u dont have the hosts file.check that u have unticked the option "Hide protected operating system files" in folder options.
First of all,Thank you simpson for interesting.
No,i can't see hosts file in the folder as shown in my previous post and Yes,"Hide protected operating system files" is unticked.
BeNo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





































All times are GMT +1. The time now is 06:36:PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
You Rated this Thread: