Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > Older FIFA Titles Forum > FIFA 2003 Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 15 votes, 4.80 average. Display Modes
Old 27-04-2003, 07:56:PM   #1
Lulu - Fifa FT
Club Supporter
 
Join Date: Apr 2002
Location: Corsica
Posts: 24
Lulu - Fifa FT is on a distinguished road
Send a message via ICQ to Lulu - Fifa FT
Lightbulb Fcdb Xp 2003 : F.a.q.

First at all, i reccomend you to reinstall Fifa with complete install before using FCDB XP.

- I have msg : "Parameter incorect" : Be sure your screen is in 32bits mode.
- I get "acces au fichier refuse," when I try to open or save .dbi. : Be sure your dbi file isn't in read-only mode.
- I haven't english language : Put Language.lgf in your FCDB folder.

I'll edit this post with more info as soon as possible to help you as i can.
__________________
Fifa French Touch - http://www.fifaft.com
Home of ladder and fcdb xp
Lulu - Fifa FT is offline   Reply With Quote
Old 27-04-2003, 08:23:PM   #2
aw037
Senior Squad
 
aw037's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Teddington England
Posts: 1,008
aw037 is on a distinguished road
i am having problems wif acces au fichier refuse and my fcdb wotevr file is not in read only mode but it still doesnt work
aw037 is offline   Reply With Quote
Old 27-04-2003, 10:05:PM   #3
AhmedK
Min
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 5,637
AhmedK will become famous soon enough
so this is the same error as CC why does the screen have to be in 32 bit mode? CC 2.0 has fixed that and fcdb is a better prog so why isnt it fixed here? oh well...CC is coming out in a few days ill just wait but i really wanted to use your prog.
__________________
http://www.soccergaming.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=13978&dateline=119753  3281
AhmedK is offline   Reply With Quote
Old 27-04-2003, 10:34:PM   #4
ko_Totti
Guest
 
Posts: n/a
My graphics card don't have 32 bit mod, can you make it 24 bit compatible?
  Reply With Quote
Old 27-04-2003, 10:42:PM   #5
::..Federico Debla..::
Fan Favourite
 
::..Federico Debla..::'s Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Inside The Box
Posts: 5,048
::..Federico Debla..:: is on a distinguished road
Quote:
Originally posted by ahmedk
so this is the same error as CC why does the screen have to be in 32 bit mode? CC 2.0 has fixed that and fcdb is a better prog so why isnt it fixed here? oh well...CC is coming out in a few days ill just wait but i really wanted to use your prog.
Yes, but take into account that this program has 3D Previsualization, and that might not be supported in 24 or 16 bits
Also, I think that the FCDB offers more than the CC. (like 3D Previsualization, wich can be useful for editors).

You guys did a great work here, it works 100% perfectly to me.

See ya!
__________________
PROCESSOR: Intel i7 @ 2.80 GHz.
RAM: 4GB DDR3, OCZ REAPER.
VGA: Sapphire Radeon Tri-x R9 290x 4gb Ddr5 Oc Gddr5
OS: Windows 10x64.

::..Federico Debla..:: is offline   Reply With Quote
Old 27-04-2003, 10:54:PM   #6
Hercules
Starting XI
 
Hercules's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: UK
Posts: 3,938
Hercules is on a distinguished road
Send a message via ICQ to Hercules Send a message via Yahoo to Hercules
But what exactly does the 3D visualisation achieve? I personally think the 3D visualisation does not achieve enough to overcome the disadvantage of many ppl missing out on such a gret program, just because of (yet again) the 32bits colour problem.

I am lucky to have a decent monitor, but I know how frustrating it would be if I am not so lucky.
__________________

Hercules
Email: herc <at> fifaecp <dot> com
MSN: herculeszeus <at> hotmail <dot> com
Status: Away
Hercules is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2003, 01:20:AM   #7
sturmfan1
Club Supporter
 
sturmfan1's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 10
sturmfan1 is on a distinguished road
Send a message via ICQ to sturmfan1
i can't load the database........why?

i re-installed fifa, intsalled FCDB and re-booted the pc.
sturmfan1 is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2003, 02:51:AM   #8
Francisluk
Youth Team
 
Francisluk's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Hong Kong
Posts: 226
Francisluk is on a distinguished road
How can I see the number on the kit preview? I can't find the true type fonts specified in the fonts.ini file where are they? If I change the ture type fonts in the ini file, should I put the true type fonts in the same folder as fcdb xp or just the original fonts folder?
Francisluk is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2003, 05:07:AM   #9
Kenny Moddingway
Club Supporter
 
Kenny Moddingway's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Germany
Posts: 80
Kenny Moddingway is on a distinguished road
How can i add and delete Teams from the UEFA Cup and the Champions League with FCDB XP 2003 or is that impossible?
Kenny Moddingway is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2003, 05:14:AM   #10
danza108
Reserve Team
 
danza108's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Sydney
Posts: 815
danza108 is on a distinguished road
Send a message via ICQ to danza108
I post this in other thread,

I dont think the change ball function works, when u change it in the editor and go aplly and close off properties and then reopen properties it is back to the orginal ball selection, i was really hyped at seeing all the balls being able to be selected, but it doesnt work *sigh

Also how does Away Keeper Jerseys work, i added it for both Man Utd and Liverpool and i play a match between the two teams as Man uTd the home team, but Liverpool had the orginal keeping jersey

Anyways its still an excellent Editor
I salute u Sylvain
__________________


The Few Pleasures in Life
Olivia Lufkin, Kristin Kreuk and Sarah Tan
danza108 is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2003, 07:56:AM   #11
Hans
How big is YOUR penis?
 
Hans's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Between the legs . . .
Posts: 6,527
Hans will become famous soon enough
The program is great, but it seems I can`t load the dbi that is located in the Current FIFA Package folder. It always load the default dbi, so I can`t edit the files that I`ve edited with CC.
__________________
Funny FIFA Videos
Hans is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2003, 10:41:AM   #12
King Kenny
Reserve Team
 
King Kenny's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: The heart of Anfield, always....
Posts: 646
King Kenny is on a distinguished road
This is a repeat of a question in another thread, but maybe I'll have more luck here:

I still haven't managed to get the audio import function working.
Exporting works perfectly though. Everytime I try to import audio, only the second file (you have "normal" and "excited" commentray) is loaded, the first one won't import so I can't save the changes. Anyone else have this problem?

Cheers,

King Kenny.
King Kenny is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2003, 11:10:AM   #13
aw037
Senior Squad
 
aw037's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Teddington England
Posts: 1,008
aw037 is on a distinguished road
i have the problem au le fichier refuse and my fcdb files are all in read only plz can ane1 help me
aw037 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 07:27:AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
You Rated this Thread: