Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > FIFA 15 Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 16-08-2015, 10:54:AM   #1
James CR7
Youth Team
 
Join Date: Apr 2015
Location: India
Posts: 410
James CR7 is on a distinguished road
Creation Master 15 Doesn't Work On Windows 10?

I recently updated to windows 10,Creation Master stopped working.Even tried Run as Admin,still not opening.Reinstalled CM also.
can anyone help??
James CR7 is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2015, 11:07:AM   #2
Tibogone
Youth Team
 
Tibogone's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Lyon
Posts: 326
Tibogone is on a distinguished road
no pb for me :-/
Tibogone is offline   Reply With Quote
Old 16-08-2015, 07:29:PM   #3
bulkan
Senior Squad
 
bulkan's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Turkey
Posts: 1,033
bulkan will become famous soon enough
i suggest you to make a clean windows 10 installation. once upgraded, it will be activated automatically when connected to internet. so you wont get any problems about the licence.

cm 15 works fine for me. im using windows 10 pro. try install the vc redist redist package versions, .net framework 3.5..etc. check for Windows updates.
__________________
FENERBAHÇE SK
THE RISING SUN OVER EUROPE

Origin - PSN - Steam ID: bulkane
Uplay: bulkane06


https://www.twitch.tv/06bulkane
bulkan is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 02:42:AM   #4
James CR7
Youth Team
 
Join Date: Apr 2015
Location: India
Posts: 410
James CR7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bulkan View Post
i suggest you to make a clean windows 10 installation. once upgraded, it will be activated automatically when connected to internet. so you wont get any problems about the licence.

cm 15 works fine for me. im using windows 10 pro. try install the vc redist redist package versions, .net framework 3.5..etc. check for Windows updates.
I clean installed win10 enterprise edition n activated license.
already installed .net framework 4.5.2.
okay will try installing all vc restd packages. thanks

iHala Madrid! Y Nada Mas!
James CR7 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 04:21:AM   #5
22FIFA
Youth Team
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 298
22FIFA is on a distinguished road
i didn't have to clean install windows 10. That was one of my worries about upgrading to the new Windows OS but fortunately it didnt give me any problems. There are many thing to consider about your issue with CM 15. 1.)Did you wait for Microsoft to let you know if your PC was ready for the upgrade or did you force installed it? 2.) Did you try Installing .net frameworks latest version to see if that was the problem? Reason why I ask if you waited for Microsoft to give you the green light to upgrade is because they want to check your system and drivers to make sure all your software and hardware has the necessary drivers to run without issues. If you forced installed windows before the "okay" then you didn't give the system enough time to analyze your PC. Hence the right drivers weren't installed for CM to work properly. Hopefully you are able to fix this issue man!
Quote:
Originally Posted by James CR7 View Post
I clean installed win10 enterprise edition n activated license.
already installed .net framework 4.5.2.
okay will try installing all vc restd packages. thanks

iHala Madrid! Y Nada Mas!
22FIFA is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2015, 04:56:PM   #6
James CR7
Youth Team
 
Join Date: Apr 2015
Location: India
Posts: 410
James CR7 is on a distinguished road
Tried all solutions, .Net framework 4.5.2,reinstalled all vc redis packages, may be their is a problem in my windows 10 enterprise edition.
Is their any other tool which can work like cm15,any alternatives?
James CR7 is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2015, 05:02:PM   #7
James CR7
Youth Team
 
Join Date: Apr 2015
Location: India
Posts: 410
James CR7 is on a distinguished road
Finally after lot of search,found a solution for this problem.
-Installing the directX 2010 made CM to work.It was given in the CM official Site itself. Thank you guys.
James CR7 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2015, 01:49:PM   #8
ThatGuyBill
Club Supporter
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
ThatGuyBill is on a distinguished road
Creation Master Problem as well

When I am in creation master and try to open fifa 15 db it says the its unable to read beyound the end of the stream. I've used this before and encountered it after a while of using creation master?????? any help
ThatGuyBill is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2015, 06:53:PM   #9
bangus
Starting XI
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4,405
bangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nicebangus is just really nice
Quote:
Originally Posted by ThatGuyBill View Post
When I am in creation master and try to open fifa 15 db it says the its unable to read beyound the end of the stream. I've used this before and encountered it after a while of using creation master?????? any help
If you are using a db like Moddingway, good chance CM 15 will not work. Always use your own original/edited db to avoid issues.
bangus is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2016, 06:56:PM   #10
BrunoPalma20
Club Supporter
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 32
BrunoPalma20 is on a distinguished road
Thx James CR7 works also with CM16!!!!
BrunoPalma20 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2016, 11:15:AM   #11
mahgad
Club Supporter
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 5
mahgad is on a distinguished road
It works great on my windows 10 fresh iso
mahgad is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2016, 09:37:PM   #12
Guzzy011
Club Supporter
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 3
Guzzy011 is on a distinguished road
Hello,

Im an old member, ive been away from pc gaming for a while now for various reasons...and after sometime decided to start playing again

I installed fifa 15 and tryed installing CM15, I have windows 10 the game runs fine, but cm15 will not work, it wont open after install, can anyone please assist me?
Guzzy011 is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2016, 07:39:AM   #13
mikesislac
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1
mikesislac is on a distinguished road
Hmmmm Please help!

Hey guys, I have a big BIG problema with my fifa 15. The thing is, I have moddified some team squads and transfered some players with the Creation Master 15, but when I open the game FIFA 15 to play, NOTHING CHANGE! Everything goes the same by default. I mean, appears the default squads of FIFA 15, and not the modifications I made before with CM 15, and that's really bad for me . I will apprecitate some help from you guys. Thanks.
mikesislac is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





































All times are GMT +1. The time now is 04:19:AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.