Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > FIFA 15 Forum > FIFA 15 Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 05-09-2015, 05:23:AM   #1
hdabmx
Reserve Team
 
hdabmx's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Springfield
Posts: 780
hdabmx is on a distinguished road
How Do I Insert HD Kits In FIFA 15?

How do i insert HD kits in FIFA 15?

I try CM15 but it says that the size is wrong.

Thanks four your help.
hdabmx is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2015, 10:19:PM   #2
RSfandud
Youth Team
 
RSfandud's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: North London
Posts: 499
RSfandud is on a distinguished road
+1

ps: u should try "fifa file explorer 14" maybe it can help
RSfandud is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





































All times are GMT +1. The time now is 12:28:AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.