Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > FIFA 11 Forum > FIFA 11 Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 5 votes, 2.60 average. Display Modes
Old 28-10-2010, 12:58:PM   #14
davidmende
Starting XI
 
Join Date: Feb 2003
Location: colombia
Posts: 3,778
davidmende has a spectacular aura aboutdavidmende has a spectacular aura aboutdavidmende has a spectacular aura about
Quote:
Originally Posted by ledatcr2 View Post
No need reinstall fresh game because its only update 2 file data1.big and data3.big. So, we only copy 2 file data1.bh and data3.bh(original setup disk).
Reason : We use some Tool,Patch rewrite info into data1.bh and data3.bh.
So this patch doesn´t overwrite the exe? and also this could make your current career crash.
__________________
A.D. UNION MAGDALENA AND CARLOS VALDERRRAMA
SOPLA CICLON !
davidmende is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2010, 05:59:PM   #15
T-Duke76
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 31
T-Duke76 is on a distinguished road
As Hany3 wrote the game crashes after patching with the modded data0bh and I don't have any other mod or tool in. Could anyone plz upload a patch-compatible new data0bh file?

Last edited by T-Duke76; 28-10-2010 at 06:01:PM.
T-Duke76 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2010, 09:40:PM   #16
BlueStriker
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 9
BlueStriker is on a distinguished road
need also a new data0bh to get the lod working. without its quite laggy
BlueStriker is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2010, 10:19:PM   #17
ac12
Reserve Team
 
ac12's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Milano
Posts: 660
ac12 will become famous soon enough
Send a message via MSN to ac12
Quote:
Originally Posted by nentautako View Post
this is not official patch from EASPORTS. its a patch from fifa Russia.
This is a official patch from the EA SERVER.
The patch request ALL original file BH and BIG as all the official patch from EA.
If u have change in ur FIFA, restore the original file from DVD.
__________________
Abit AB9 QuadGT | Intel QuadCore [email protected],00 | Scythe Mugen2 | 8gb Kingston DDR2 | Ati Radeon HD6870@ 2gb | Seagate 250Gb+500Gb | CoolerMaster Real Power M700W | ADSL 20mb | Windows 7 x64

www.fifamania.it
ac12 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2010, 11:10:PM   #18
T-Duke76
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 31
T-Duke76 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by BlueStriker View Post
need also a new data0bh to get the lod working. without its quite laggy
same here...
T-Duke76 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-2010, 11:16:PM   #19
Cesc Fabregas
Senior Squad
 
Cesc Fabregas's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Berlin
Posts: 1,442
Cesc Fabregas will become famous soon enough
Just download the texture editor by jorge and open the data0.big
with it. Now select "data#fifarna#lua#settings.lua and click
on Edit-> Active big file's into folder.

That's it, after you made that, the game will read your old LOD settings again
Cesc Fabregas is online now   Reply With Quote
Old 29-10-2010, 09:59:PM   #20
BlueStriker
Club Supporter
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 9
BlueStriker is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Cesc Fabregas View Post
Just download the texture editor by jorge and open the data0.big
with it. Now select "data#fifarna#lua#settings.lua and click
on Edit-> Active big file's into folder.

That's it, after you made that, the game will read your old LOD settings again
Thanks, works fine
BlueStriker is offline   Reply With Quote
Old 28-03-2013, 10:13:PM   #21
Pito
Club Supporter
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Pito is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Cesc Fabregas View Post
Just download the texture editor by jorge and open the data0.big
with it. Now select "data#fifarna#lua#settings.lua and click
on Edit-> Active big file's into folder.

That's it, after you made that, the game will read your old LOD settings again
"from .big folder failed"

please help!
Pito is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





































All times are GMT +1. The time now is 02:20:PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
You Rated this Thread: