Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > FIFA 13 Forum > FIFA 13 PC Editing Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average. Display Modes
Old 10-11-2013, 11:15:PM   #1
carlisle
Club Supporter
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 4
carlisle is on a distinguished road
Team created in Creation Master 13 locked in game

Hi everyone, this is my first post here. I used to play FIFA back around the milennium but then for most of the last 10 years haven't had a computer capable of playing the latest games, so have only just got back into it after seeing FIFA 13 on offer.

I used to use FEd to customise my own FIFA back in the play so I was pleased to see Rinaldo is still working hard creating editing tools. This was a factor in buying the out-of-date game as I wanted to know I could keep the game up-to-date myself, as well as create my own teams.

Anyway, my question is, is there a way to unlock teams which show up in the game as locked, or does anyone know why a team I have created myself in CS13 would be locked?

I created 4 teams. two of them, Newport and Mansfield are the new teams promoted to League 2 at the end of last season, and two of them are (this is going to sound really geeky) fictional teams that play in the city I created on SimCity (When I create a city on Sim City, and I build a stadium in that city, I like to imagine the team that plays there, and have gone so far in the past as to create that those teams on FIFA and have them play a local derby against each other).

Newport works fine, but Mansfield and the two fictional teams appear as locked. I've had a look on Database Master too, to see if I can either find the field that's locking them, or see what it is about these teams that is different from Newport, but I can't work it out.

The only difference I notice is that when I created Newport, CS13 gave it an ID of 112264, didn't autofill it with players and left a few of the values such as budget, reputation and team colour at low or nominal amounts like 0 or 1.

The other teams, I was given the opportunity to autofill with players (which I did) and by default they also had much larger budgets and reputations. They also had IDs of something above 120000.

I have tried changing those teams IDs to those numbers close to Newport's ID that aren't already filled, but they still appear as locked.

Any advice would be greatly appreciated.
carlisle is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2013, 10:10:PM   #2
carlisle
Club Supporter
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 4
carlisle is on a distinguished road
Anything yet?

I tried a few things, I tried creating other teams using the CMS option when picking the ID number for the teams, thinking that would restrict me to IDs I could use, when I did this one team was available, but the other still wasn't then when I returned to CM13, the formerly available team wasn't there at all, so I created teams again, but now neither are available again.
carlisle is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2013, 10:37:PM   #3
carlisle
Club Supporter
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 4
carlisle is on a distinguished road
If I start a new tournament and set it to be a knockout with only two teams, then I can select my locked custom teams to play each-other... however the game crashes just as it's about to start.
carlisle is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2013, 02:34:AM   #4
rique
Senior Squad
 
rique's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,153
rique will become famous soon enough
Quote:
Originally Posted by carlisle View Post
If I start a new tournament and set it to be a knockout with only two teams, then I can select my locked custom teams to play each-other... however the game crashes just as it's about to start.
I'd love to help you, but I've never had this issue.
__________________
Melaine - Warrior Princess
100% Yaadie
rique is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





































All times are GMT +1. The time now is 08:09:AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
You Rated this Thread: