Soccer Gaming Forums
Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Rules User CP Tools Home


Go Back   Soccer Gaming Forums | FIFA Forums, FIFA Mods, Futball > FIFA Series > FIFA 13 Forum > FIFA 13 PC Editing Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 21 votes, 3.71 average. Display Modes
Old 19-04-2013, 04:01:AM   #14
BaDriMuS
Youth Team
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 161
BaDriMuS is on a distinguished road
[QUOTE=fakefisher;3457331]
Quote:
Originally Posted by BaDriMuS View Post

==============
I got it

the origin Festadium container in the data2.big
My opnion is don't need to extract or "regenerate" it from the big, just let it be, we only use his ID slot in case we play the relative team.
great i managed to add stadio da luz using festadium id186, one thing is that i can use just dusk is there any way to change to night? thanks
BaDriMuS is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2013, 05:35:AM   #15
fakefisher
Youth Team
 
fakefisher's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 356
fakefisher has a little shameless behaviour in the past
[QUOTE=BaDriMuS;3457463]
Quote:
Originally Posted by fakefisher View Post
great i managed to add stadio da luz using festadium id186, one thing is that i can use just dusk is there any way to change to night? thanks
actually some stadium convert from fifa12 compatible with fifa13 by texture modify. within stadio da luz. I suggest you use the id250, which provide the "dry" automatic light effect.


you can modify the record of stadium 168/250 in the stadium table, add 0,1,3,4 to "dayoftime" 1-4,set "3" of every "todXweather".then you can get a fullversion stadio da luz.

the editor FIFA brother workshop only provide 3 "dayoftime" version, I make the night version by myself

stadio da luz night version

how to use
the fx and crowd you can copy from dusk version.
rename the stadium container 's name if need.
fakefisher is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2013, 03:42:PM   #16
ludae
Club Supporter
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 46
ludae is on a distinguished road
some one can tell me how to change a stadium into time style and not the dusk,day,night,overcast style??? like wembley,stamford bridge etc and not like veltins arena???
ludae is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2013, 04:10:PM   #17
fakefisher
Youth Team
 
fakefisher's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 356
fakefisher has a little shameless behaviour in the past
Quote:
Originally Posted by ludae View Post
some one can tell me how to change a stadium into time style and not the dusk,day,night,overcast style??? like wembley,stamford bridge etc and not like veltins arena???
In the stadium table, local to the the record of the stadium you want , set to "isdynamic" value from 0 to 1

you just set the "time and season" style , hut not autually having the FDLC effect.
fakefisher is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2013, 04:17:PM   #18
stopyra
Youth Team
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 381
stopyra is on a distinguished road
Just one question :
for example I am trying to add san paolo stadium :
In the stadium folder i replace stadium_157_1_container_0
by festadium_189_1_container_48 ? (48 for napoli for example) ?
1 is day ? (for timeofday1)

And at last, me too I have moddingway mod and I don't want to just replace stadium.lua because now in this mod (I don't know how) we can assign adboards just by inserting (not write to stadium.lua).

Then do you think if I insert this code in my stadium.lua, it will work ? :

function assignTeamStadtex(stad,tourn,id)
if (teamStadTex[stad] == nil) then
teamStadTex[stad] = {}
end
stopyra is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2013, 05:50:PM   #19
fakefisher
Youth Team
 
fakefisher's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 356
fakefisher has a little shameless behaviour in the past
Quote:
Originally Posted by stopyra View Post
Just one question :
for example I am trying to add san paolo stadium :
In the stadium folder i replace stadium_157_1_container_0
by festadium_189_1_container_48 ? (48 for napoli for example) ?
1 is day ? (for timeofday1)

And at last, me too I have moddingway mod and I don't want to just replace stadium.lua because now in this mod (I don't know how) we can assign adboards just by inserting (not write to stadium.lua).

Then do you think if I insert this code in my stadium.lua, it will work ? :

function assignTeamStadtex(stad,tourn,id)
if (teamStadTex[stad] == nil) then
teamStadTex[stad] = {}
end

if you familar with programing, Iím Sure that will work !
fakefisher is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2013, 06:04:PM   #20
stopyra
Youth Team
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 381
stopyra is on a distinguished road
Thanks, I am going to try
stopyra is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2013, 02:29:AM   #21
BaDriMuS
Youth Team
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 161
BaDriMuS is on a distinguished road
[QUOTE=fakefisher;3457548]
Quote:
Originally Posted by BaDriMuS View Post

actually some stadium convert from fifa12 compatible with fifa13 by texture modify. within stadio da luz. I suggest you use the id250, which provide the "dry" automatic light effect.


you can modify the record of stadium 168/250 in the stadium table, add 0,1,3,4 to "dayoftime" 1-4,set "3" of every "todXweather".then you can get a fullversion stadio da luz.

the editor FIFA brother workshop only provide 3 "dayoftime" version, I make the night version by myself

stadio da luz night version

how to use
the fx and crowd you can copy from dusk version.
rename the stadium container 's name if need.
it worked, but i noticed that the shades in the night version are the same as the day version and also there is no light i mean it's bright but with no lamp projectors!!? it looks like you just changed the sky colour, right? anyway amazing job man, i have to say that you are crack mate, nice discovery
BaDriMuS is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2013, 09:32:AM   #22
fakefisher
Youth Team
 
fakefisher's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 356
fakefisher has a little shameless behaviour in the past
[QUOTE=BaDriMuS;3459475]
Quote:
Originally Posted by fakefisher View Post
it worked, but i noticed that the shades in the night version are the same as the day version and also there is no light i mean it's bright but with no lamp projectors!!? it looks like you just changed the sky colour, right? anyway amazing job man, i have to say that you are crack mate, nice discovery
yes, it's a version former made just for myself, maybe no so perfect as the "cheer anyone "work
hut here 's a generic night glare for you.
http://www.mediafire.com/?oao5u8v4b4ndeam



------------------------------------------

this is for anybody

Jose Alvalade-Sporting CP -clear day and dry weather only

the stadium origin convert from PES6 , fifa12 version by GUIMATTOSS ,here's my fifa13 version.



http://www.mediafire.com/?dh94cy7ao02p8r4
*install to the origin ID slot 102 ,no need to replace any exsiting Stadium.

Last edited by fakefisher; 20-04-2013 at 01:51:PM.
fakefisher is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2013, 09:38:AM   #23
fakefisher
Youth Team
 
fakefisher's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 356
fakefisher has a little shameless behaviour in the past
Quote:
Originally Posted by stopyra View Post
Thanks, I am going to try
I provide a combine version of RM1.3 and ModdingWay for you

http://www.mediafire.com/?mg2ai4jvmmbk1y2
fakefisher is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2013, 01:18:PM   #24
BaDriMuS
Youth Team
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 161
BaDriMuS is on a distinguished road
[QUOTE=fakefisher;3460521]
Quote:
Originally Posted by BaDriMuS View Post

yes, it's a version former made just for myself, maybe no so perfect as the "cheer anyone "work
hut here 's a generic night glare for you.
http://www.mediafire.com/?oao5u8v4b4ndeam



------------------------------------------

here is for anybody

Jose Alvalade-Sporting CP -clear day only



http://www.mediafire.com/?dh94cy7ao02p8r4
*install to the origin ID slot 102 ,no need to replace any exsiting Stadium.
Do i need to regenerate after adding the glares to stadio da luz? and adding jose alvalade?? thanks mate
BaDriMuS is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2013, 01:48:PM   #25
fakefisher
Youth Team
 
fakefisher's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 356
fakefisher has a little shameless behaviour in the past
[QUOTE=BaDriMuS;3461124]
Quote:
Originally Posted by fakefisher View Post
Do i need to regenerate after adding the glares to stadio da luz? and adding jose alvalade?? thanks mate
no need
fakefisher is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2013, 01:59:PM   #26
BaDriMuS
Youth Team
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 161
BaDriMuS is on a distinguished road
[QUOTE=fakefisher;3461177]
Quote:
Originally Posted by BaDriMuS View Post

no need
and stadium.lua as well?? coz i did everything right for jose aldarade stadium and i still can't see it in game?? any help mate
BaDriMuS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





































All times are GMT +1. The time now is 08:10:AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
You Rated this Thread: