• This is a reminder of 3 IMPORTANT RULES:

    1- External self-promotion websites or apps are NOT allowed here, like Discord/Twitter/Patreon/etc.

    2- Do NOT post in other languages. English-only.

    3- Crack/Warez/Piracy talk is NOT allowed.

    Breaking any of the above rules will result in your messages being deleted and you will be banned upon repetition.

    Please, stop by this thread SoccerGaming Forum Rules And Guidelines and make sure you read and understand our policies.

    Thank you!

Soccer-Edit

JorJ

Club Supporter
multumim bafta si voua ;) si de acum inainte sa fim fair play intre noi bine ? fara alte comentarii rautacioase ;)
 

Dorinell

Reserve Team
Plm Adytza asta ma enerveaza dai-as muie de maimutoi imputit . In rest nu am Shifty*ic cu voi ( SCE ) daca cumva stiti eu am incercat sa il ajut pe megapriceputul vostru admin ,, Ionut '' sa progreseze in facemaking dar el ma injura si nu ma asculta de loc pe scurt ii un amator ( la el ma refeream ) in rest am un respect deosebit pentru dk_asasin , wolf si Jorj care sunt baieti de treaba dar chiar nu pricep cum poate fi unul ca Ionut admin .
 

claudiu12

Youth Team
Aici sunt de acord cu tine, m-am certat eu cu Jorj dar pentru mine Dk_Asasin , Wolf si Jorj fac siteu ala mare... adica ca Respect! Ionut e un simplu pisalog ca si eu de ma pun la fete si il ascult pe Dory clar ca ajung mai bun ca asta in face =)))

Ce pot zice... Bafta in continuare :)
 

cRistYaNNo

Youth Team
Ce vorbiti frate de facemaking sau de alte editari cand voi habar n-aveti sunteti 0 din punctul meu de vedere doar ionutz are avea drept sa vorbeasca ca stie database bine dar restu' sunteti zero barat cat si cu SCE sa mor si daca incepeam sa editez fifa nu puneam editari mai proaste ca pe site-ul ala =)))) . Numai copii frustrati cu cosuri pe fata si facuti din cauza ca sa rupt prezervativul ;) ! Plecati dreacu si voi stiti sa editati ;))

EDIT : Si apropo baieti mai cititi si voi presa mai vedeti si voi pe unde apare FIFA-EVOLUTION ;) !
 

claudiu12

Youth Team
Puteti voi sa apareti la ProstiSport.ro =))) Ca patchu i zero... Kiturile lu Petrolu de anu trecut, Steaua are un sponsor pe tricou si un guler de iti vine sa te arunci de pe geam =))) Voi ati aparut acolo pentru ca sunteti primi ce ati lansat un patch la FIFA 14 ;) Veti vedea ca RNGP chiar daca scot patchu peste 2 luni va fi de 1000 de ori mai bun ca voi... graba strica treaba trebuia voi sa faceti primi doar ca sa apareti intr-un ziar de zerocacat =))
Sincer nu ma impresioneaza cu Shifty*ic. La revedere :)
 

cRistYaNNo

Youth Team
Tu ce plm te bagi ma vezi ca ti-a trecut de mult ora de culcare . Mai du-te-n mm de copil facut pt cersit si din cauza ca sa rupt prezervativu si tu cauti anturaj cu japca jegosule , pai in rasa ma-tii de avorton noi am lansat patchu inainte sa apara sponsoru echipei tale spurcate si petrolu de cate ori si a schimbat echipamentu nu a mai tinut Shifty*eni cont laba trista ce esti ! Pana la urma tu reprezinti pentru noi cum sa zis si mai sus o curva fara viata sociala esti un no name si esti 0 in materie de editat cacatule . Il blamati toti pe Ionut de pe SCE dar ala si a dar seama ca claudiu e un terminat care nu i au dat nici macar flocii si e un caca la cur . Si doare frustrarea ca ti am dat cu flit si nu ti am dat unban doare rau a? Si apropo tu nici daca ai trai 3 vieti ,dar la cat de prost esti nu traiesti niciuna , nu ai cum sa comentezi de fifa evo
 

ionutz2009

Starting XI
Gata bai =)))) claudiu termina si tu cristi e mai mare ca tine si stie mai multe ! Cristi lasa-l in pace gata....;)
 

JorJ

Club Supporter
cristiano nu mai pot eu ca ati ajuns pe dolce sport :))) voi poate sunteti mai buni ca aveti experienta dar si noi cand vom capata mai multa experienata vom fi si mai buni
 

Dorinell

Reserve Team
Hai sa nu exageram echipa lui Cristi merita foarte multe aprecieri si ar trebui respectati pentru ce au facut ! Dar Cristi comentariul ala cumva ma deranjeaza nu ii corect sa ma numesti un 0 deoarece eu am muncit mult sa progresez si sa invat sa fac fete. Nu ii frumos din partea ta chiar daca mesajul nu se adreseaza direct mie ..
 

dk_asasin

Club Supporter
Ok, deci multumesc celor care stiu ce e ala bun simt si nu injura in stanga si in dreapta (ma refer aici la Ionutz2009, Dorinell si Claudiu).
Claudiu, eu personal nu am Shifty*ic cu tine, dar acum serios, stabileste-te pe in site si ramai acolo (nu imi pasa daca e SCE, Fifa Galaxy sau Fifa Evo, e alegerea ta).

In curand o sa terminam patchul la FIFA 08, o sa il postam si aici cand e gata.

O zi buna tuturor!
 


Top