Search function, user's threads amd captcha when entering the site

Status
Not open for further replies.

V.K

Starting XI
Is it just me or the site isn't working properly the last couple of days?
1. Can't search for anything, there's always an error message.
2. Can't view user's threads/content, there's always an error message.
3. Every 15 minutes or so I need to prove I'm still human and click on some bus pictures
 

nikolapfc89

Youth Team
Actually search isnt working.
When i try to find something in for example FIFA 16 Kits forums and i search "this forums" i get no results (even if there is post with that name).
 

nikolapfc89

Youth Team
@Chuny mate, when i search on main forum page there is like bug, no results after some date, like 2017.
And when i search in subforums there are no results at all.
 

V.K

Starting XI
Yeah it seems like the search function doesn't go any further than last week. Or doesn't work at all.
Also the captcha every single time, soon I'll know every single car and truck image on the internet :D
 

Johnny28ua

Starting XI
I noticed that the captcha is gone for the second day, and thank you for it @Chuny :-)
But it's very bad that the search engine still doesn't work and it's very bad that finding something takes a lot of time.
 

nikolapfc89

Youth Team
Searching now works correctly but there are still some errors.
When you search for something it doesn't show all the results. Mostly newest post in past for example two years.
 
Status
Not open for further replies.


Top