[Official Thread] Creation Master 12

Discussion in 'FIFA 12 Mods Forum' started by Outsider 87, Jan 5, 2012.

  1. PaoloDNY

    PaoloDNY Youth Team

    Joined:
    May 23, 2002
    Messages:
    406
    Likes Received:
    49
    Location:
    Hyde Park, New York - Lima, Peru
    ...I have a question...I created new MLS adboards and after checking the ID, I found that they are adboard number one (same as friendly/rest of world adboards)...my question is, if I assign MLS adboards to a different ID number (I tried ID number four instead of number one), why can't I see them when playing a friendly match???...when I play a Brasileirao friendly match, I can see the Brazilian ads but not when playing a MLS friendly match...is number four being used by another league/tournament/team???...am I doing anything wrong???...thanx...
     
  2. regularcat

    regularcat Manager Moderator

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    12,819
    Likes Received:
    201
    adboards go by league, so whatever id ea assigned for the adboards is what you have to use no way around it that we know of.
     
  3. sargiriou55

    sargiriou55 Club Supporter

    Joined:
    Jun 30, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hey there,
    i got a prob here...i changed a value about a national team and now i can't load my saved career to continue my game :(
    Any solutions on that?
     
  4. regularcat

    regularcat Manager Moderator

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    12,819
    Likes Received:
    201
    anytime you edit the db the career becomes damaged.
     
  5. sargiriou55

    sargiriou55 Club Supporter

    Joined:
    Jun 30, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    ok thanx :(
     
  6. Gee210

    Gee210 Club Supporter

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    i still cant make a team as i want.. it doesnt appear ingame... so can anyone help me.. Y_Y
     
  7. WSteelix

    WSteelix Club Supporter

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi guys, I'm new here. So can I still play online after modify the game database with CM12 ? (like import faces, kits)
     
  8. andrei.pl.91

    andrei.pl.91 Club Supporter

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ploiesti Romania
    When is going to be released the next version of CM?
     
  9. Teban

    Teban Club Supporter

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I have a simple question:

    If I have a png kit file, with shirt+pant+club logo integrated in a single image, like the SpeedShadow kits. How can i import? Because the kits have 5 diferent images (logo, templates...)

    Thanks!
     
  10. Mdjim

    Mdjim Youth Team

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Location:
    Montral
    No, you can't play online anymore if you modify your database.
    But importing graphical elements (faces, kits, ...) don't necessarly modify database. You just have to NOT save with CM12.
    Search for Revolution Mod. It will solve your problem: no need to modify database and you still can play online.
    Another option is to duplicate your database, rename one, so you have one db for offline games and one unchanged db for online.

    Rinaldo is not working anymore on CM so no next version.
     
  11. Gigee

    Gigee Club Supporter

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Location:
    Georgia Tbilisi
    i have error , when i run it says that :

    [​IMG]
     
  12. js121

    js121 Youth Team

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    341
    Likes Received:
    1
    mine works fine still. Made several edits too
     
  13. d.c.s.

    d.c.s. Club Supporter

    Joined:
    Jul 12, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I have a problem...
    in the creation master 12 faces out perfect I
    but when I start I get the fifa 12 who came into the game not created in the master creation
    how I can fix the problem?
    thanks =)
    sorry for my English
     
  14. soto14

    soto14 Club Supporter

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    after using Creation Master 12 and editing a kit, I am now unable to load a career that I had previosuly started :(

    it says that the file of the career is probably damaged, but it worked before, so it's obviously a consequence of having used Creation Master 12

    does somebody know of a way to fix this? I would greatly appreciate any help
     
  15. Mdjim

    Mdjim Youth Team

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Location:
    Montral
    Did you press Save before closing CM12? If yes, it means your database is not anymore the same as when you started your career. Modifying the database causes career damage. (some people say it doesn't, but after testing it definitely causes career incompatibility)

    The only way to play again with your career is restoring your previous database.
     
  16. davidmende

    davidmende Starting XI

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Messages:
    3,772
    Likes Received:
    1
    Location:
    colombia
    It would make your career file imcompatible if you add or edit stuff concerning players, teams, tournaments, etc. But adding graphical elements like new kits (3rd, gk, etc), balls, fonts, etc. doesn´t harm your career at all. :browsmiley:
     
  17. soto14

    soto14 Club Supporter

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    all I edited was a couple of kits from a team... and unfortunately, it did affect all the careers that I had saved, I am now unable to access them.

    since I (stupidly) didn't backup the database, I am unable to restore the database that I was using in my career... but do you think reinstalling the game in some other computer, and then take the database file from there and copy-paste it would work?
     
  18. davidmende

    davidmende Starting XI

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Messages:
    3,772
    Likes Received:
    1
    Location:
    colombia
    That´s weird mate, it never happened to me in fifa 11 and neither 12, if you were playing with the original db why don´t you try to copy the one that comes in the installation disc.
     
  19. Mr. NDH

    Mr. NDH Club Supporter

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    I have a serious problem ive created some players and radomized their faces then the program damages the db i cant open it cant do anything any way to fix it! Plz help:md:
     
  20. Mdjim

    Mdjim Youth Team

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Location:
    Montral
    I know. But it works only if you don't save before closing CM12. Even if you didn't make any change, if you click save button, it overwrites the db file so it is not the original file anymore.
     
      

Share This Page