Announcement

Collapse
No announcement yet.

anyone help me please?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • anyone help me please?

    I make AgŁero in blender,then i export it to cm16...and something bad happened...Did I do something wrong?
    (sorry for my english)
    [/IMG]

  • #2
    The head must have been dispositioned in blender. Allign it to the axis (I guess that it's either too low or too high)

    Sent from my SM-N7505 using tapatalk
    sigpic
    GreekSuperPatch.com| YouTube| Facebook

    Comment


    • #3
      Originally posted by pao4ever View Post
      The head must have been dispositioned in blender. Allign it to the axis (I guess that it's either too low or too high)

      Sent from my SM-N7505 using tapatalk
      how?It is my first time to use blender

      Comment


      • #4
        Zoom out very much and see where it has been positioned. Then import another model, which shall be in the right position and then chose your model and move it on the other, so that it will be in place. I hope that you understand me

        Sent from my SM-N7505 using tapatalk
        sigpic
        GreekSuperPatch.com| YouTube| Facebook

        Comment


        • #5
          Originally posted by pao4ever View Post
          Zoom out very much and see where it has been positioned. Then import another model, which shall be in the right position and then chose your model and move it on the other, so that it will be in place. I hope that you understand me

          Sent from my SM-N7505 using tapatalk
          Oh,thank you very much

          Comment


          • #6
            Well, did it work...?

            Sent from my SM-N7505 using tapatalk
            sigpic
            GreekSuperPatch.com| YouTube| Facebook

            Comment


            • #7
              Originally posted by pao4ever View Post
              Well, did it work...?

              Sent from my SM-N7505 using tapatalk
              Yes

              Comment


              • #8
                eh...the texture is bad

                Comment

                Working...
                X