Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kit Numbers Do Not Work and Save/Generation

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kit Numbers Do Not Work and Save/Generation

    I have a problem after installing the patch: numbers have become so. In the CM everything remained the same.




    Also after the installation folder kitnumbers (... \ FIFA 15 Ultimate Team Edition \ data \ sceneassets \ kitnumbers) did not suffer changes. The numbers have some teams

    I saw many topics on this subject, but a definite answer has not seen.
    I saw in one subject is something about the generation, but do not know the the difference between "generation" and "save". There who can explain?




    What the tab "patch"? I know that my English is bad


  • #2
    how many thread do we need related to this issue.

    we have a search function.

    Comment


    • #3
      Originally posted by regularcat View Post
      how many thread do we need related to this issue.

      we have a search function.
      I did not find a direct answer to this question. And you did not answer my second question: what difference between the "regeneration" of the "save"?

      Comment


      • #4
        Originally posted by viper_hazard View Post
        I did not find a direct answer to this question.
        but you did find other threads with the same issue with no answer ?

        Originally posted by viper_hazard View Post
        And you did not answer my second question: what difference between the "regeneration" of the "save"?
        i don't have to answer your second question, there is an obvious difference
        between them, one involves the databases and the other the header files.

        Comment


        • #5
          Originally posted by regularcat View Post
          but you did find other threads with the same issue with no answer ?
          I saw about three threads with a similar theme, but there is no necessary answer

          Comment


          • #6
            Originally posted by viper_hazard View Post
            I saw about three threads with a similar theme, but there is no necessary answer
            exactly my point, not to sure why you thought another thread related to
            the same issue would bring you an answer.

            Comment


            • #7
              Download another rx3 kitnumber and add it it will work
              Do it with all kits it will resolve the problem

              Comment

              Latest Posts

              Collapse

              There are no results that meet this criteria.

              Working...
              X