Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kit Numbers Do Not Work and Save/Generation

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kit Numbers Do Not Work and Save/Generation

    I have a problem after installing the patch: numbers have become so. In the CM everything remained the same.




    Also after the installation folder kitnumbers (... \ FIFA 15 Ultimate Team Edition \ data \ sceneassets \ kitnumbers) did not suffer changes. The numbers have some teams

    I saw many topics on this subject, but a definite answer has not seen.
    I saw in one subject is something about the generation, but do not know the the difference between "generation" and "save". There who can explain?




    What the tab "patch"? I know that my English is bad


  • #2
    how many thread do we need related to this issue.

    we have a search function.

    Comment


    • #3
      Originally posted by regularcat View Post
      how many thread do we need related to this issue.

      we have a search function.
      I did not find a direct answer to this question. And you did not answer my second question: what difference between the "regeneration" of the "save"?

      Comment


      • #4
        Originally posted by viper_hazard View Post
        I did not find a direct answer to this question.
        but you did find other threads with the same issue with no answer ?

        Originally posted by viper_hazard View Post
        And you did not answer my second question: what difference between the "regeneration" of the "save"?
        i don't have to answer your second question, there is an obvious difference
        between them, one involves the databases and the other the header files.

        Comment


        • #5
          Originally posted by regularcat View Post
          but you did find other threads with the same issue with no answer ?
          I saw about three threads with a similar theme, but there is no necessary answer

          Comment


          • #6
            Originally posted by viper_hazard View Post
            I saw about three threads with a similar theme, but there is no necessary answer
            exactly my point, not to sure why you thought another thread related to
            the same issue would bring you an answer.

            Comment


            • #7
              Download another rx3 kitnumber and add it it will work
              Do it with all kits it will resolve the problem

              Comment

              Working...
              X